Reviews

Heeft u genoten tijdens uw bezoek aan onze winkel? En wilt u dit delen met ons en onze website bezoekers? Laat ons dan weten wat uw indruk was door een review achter te laten op onze Facebook pagina of in Google reviews. Wij en ook andere bezoekers lezen graag uw bevindingen over Lifestyle De Kroon.

Enkele van onze reviews

Mandy van Elp
Een fijne winkel waar ik al jaren met veel plezier kom. De vriendelijke eigenaren verwelkomen je met een kopje koffie of thee en laten je rustig rondneuzen tussen de leuke spulletjes. Als je hulp nodig hebt bij het uitzoeken van kleding, woonspulletjes, sieraden of een mooi cadeau wordt je uitstekend geholpen. Omdat er regelmatig nieuwe dingen in de winkel liggen, raak je niet snel uitgekeken. Top!

Odine Paris
Super bedankt voor de geweldige service! Top opgelost!! Deze winkel is een absolute aanrader!

Bert de Boer
Zeer goede service bij de marktkraam! Op de markt in Dokkum wat gekocht, maar helaas bleek dit product niet goed. Vervolgens vlot reactie via mail en keurig opgelost.

Greetje Korringa
Afgelopen vrijdag voor het eerst naar de winkel geweest, waar ik al veel positieve reacties over had gehoord. De eigenaresse, een zeer attente vrouw die haar vak goed verstaat en eerlijk is als de kleur je niet staat of als de kleding toch net te strak zit. Als 65+ kun je er dus nog heel goed slagen.

Je vindt er niet alleen kleding, maar ook mooie handgemaakte sieraden. Horloges van Oozoo vind je er ook en volop keus. De prijs van de kleding viel me mee. De moeite waard om een keer binnen te gaan kijken. Ik kom er zeker weer.

Zelf een review geven?

We lezen graag uw ervaring met Lifestyle de Kroon in Zuidlaren. Klik op een of beide links om een review achter te laten.

Beoordeel ons via Facebook
Beoordeel ons via Google