Over ons

De modezaak voor haar!

Een prachtige modewinkel op een mooie plek aan de Stationsweg 4a in Zuidlaren met prachtige betaalbare dameskleding.

Met vooral leuke merken en veel unieke modeaccessoires. Vrijwel wekelijks nieuwe aanvoer met vaak verrassende unieke items!

Van toen naar nu …

We zijn gevestigd op een prachtige locatie, met veel meer ruimte dan waar we eerst in zaten (sinds 2009, aan de overkant naast Kapper Marcel) Hier komen onze kledingmerken van o.a. Yest, Elsewhere, FOS Amsterdam, Orientique, Maicazz en alle overige kledingmerken en accessoires veel beter tot hun recht.

Een volwaardige modewinkel met steeds verrassende elementen

Bij ons vindt u niet alleen dameskleding maar ook prachtige, vaak handgemaakte sieraden van ondermeer Qoss, Kalli en overige unieke merken. Ook voor echt lederen tassen van BearDesign, DSTRCT, kunt u bij ons terecht.

Altijd al iets aparts willen hebben qua schoeisel?

Kom langs en maak kennis met de handgemaakte kwaliteitsschoenen van het hoog aangeprezen Roemeense merk Papucei. Papucei staat bekend om haar innovatieve materialen, gedurfde design en mooie afwerkingen.

De mooiste unieke modeaccessoires!

Ook bij ons prachtige shawls, echt lederen riemen en daarnaast heel veel echt unieke modeaccessoires die je niet gauw elders zult vinden.

Unieke handgemaakte sieraden, nergens anders te verkrijgen
Qoss armbanden en ringen

Al vele jaren zijn wij OOZOO dealer. Traditionele horloges en smartwatches. Grote collectie!

Ook zijn wij al sinds het begin dealer van Nederlands bekendste en populairste horlogemerk OOZOO, waarvan wij een zeer grote collectie in huis hebben. Bij ons kunt u ook terecht voor nieuwe bandjes en batterijen.

Smartwatches van OOZOO, zijn cool om te dragen. We hebben een grote collectie
OOZOO Smartwatch 2021

Bij ons waant u zich echt koningin! Topservice en geen opdringerige verkoopsters!

Voor ons staat de klant altijd bovenaan en daar nemen we alle tijd voor. Komt u er zelf niet uit en heeft u behoefte aan een goed advies? We helpen u graag! Geen opdringerige verkoop, maar bij ons kunt u rustig op uw gemak shoppen in een gemoedelijke sfeer en met een uitstekende service! De modezaak voor haar voelt dan ook echt zo!

Ook op social media kunt u ons vinden!

Volg ons ook op Facebook, Instagram en TikTok! Met vrijwel dagelijks nieuwe berichten, inclusief foto’s en video’s van nieuwe kleding en accessoires die we hebben binnengekregen.

Ook in onze rubriek Collecties vindt u regelmatig updates (hoewel niet zo frequent als u kunt vinden via onze social media kanalen)

Genoeg over ons, overtuig uzelf en kom gewoon eens langs. Wij heten u van harte welkom in onze gezellige winkel.

Ellen, Greta en Gré