Over ons

In 2009 in ons oude pand begonnen als dealer van woonmerken als Rivièra Maison, Riverdale en PTMD en sinds 2010 begonnen met de bijverkoop van dameskleding en modeaccessoires, zijn we sinds 1 oktober 2018 verhuisd naar een nieuw groter pand aan de Stationsweg 4a in Zuidlaren.

Een prachtige locatie, met veel meer ruimte, waar onze kledingmerken zoals Yest, Elsewhere, FOS Amsterdan en alle overige kleding veel mooier tot hun recht komen.

Het is nu een volwaardige modewinkel geworden, met naast dameskleding ook prachtige (ook veel handgemaakte) sieraden van onder andere het trendy Nederlandse merk Qoss, Kalli (hoge kwaliteit stainless steel sieraden), echt lederen tassen etc van BearDesign, DSTRCT, Roemeense kwaliteitsschoenen van het hoog aangeprezen merk Papucei, bekend om haar innovatieve materialen, gedurfde design en mooie afwerkingen en daarnaast heel veel echt unieke modeaccessoires die je niet gauw elders zult vinden.

Ook zijn wij al sinds het begin dealer van Nederlands bekendste en populairste horlogemerk OOZOO, waarvan wij een zeer grote collectie in huis hebben. Bij ons kunt u ook terecht voor nieuwe bandjes en batterijen.

OOZOO Smartwatch 2021

Voor ons staat de klant altijd bovenaan en nemen we alle tijd voor haar. Geen opdringerige verkoop, maar shoppen in een gemoedelijke sfeer, met een uitstekende service!

Wij heten u van harte welkom in onze gezellige winkel. Overtuig u zelf!

Uw gastvrouwen Ellen, Greta en Gré